Skip to main content

24-uurs kinderverpleegkundige zorg

Welkom bij het Kinderzorghuis, waar we naast ons verpleegkundig kinderdagcentrum ook 24-uurs zorg bieden aan kinderen van 0 tot 8 jaar met een verpleegkundige zorgvraag, vanwege een chronische of langdurige ziekte.

Door het creëren van een veilige, liefdevolle en stimulerende omgeving, en met behulp van diverse methodieken, streven we ernaar elk kind de best mogelijke kans te geven om zich te ontwikkelen en, ondanks hun ziekte of beperking, gewoon kind te kunnen zijn.

In het Kinderzorghuis bieden we verschillende logeermogelijkheden aan die tegemoetkomen aan diverse zorgbehoeften en situaties:

  • Respijtzorg: Kinderen die chronisch ziek of ernstig ziek zijn, hebben 24 uur per dag zorg nodig. Dit kan een enorme belasting zijn voor ouders. Daarom biedt CityKids ouders de mogelijkheid even op adem te komen en balans te vinden in hun eigen leven. De kinderen verblijven tijdelijk in het Kinderzorghuis, waardoor ouders kunnen ontspannen en opladen.

  • Nazorg na ziekenhuisopname: Voor kinderen en hun ouders/verzorgers/familie die na ontslag uit het ziekenhuis nog een periode intensieve verpleegkundige zorg en begeleiding nodig hebben. Het kind kan in ons Kinderzorghuis verblijven terwijl het herstelt van een medische ingreep of aandoening.

  • Familie-unit: Deze unit is specifiek ontworpen om gezinnen een veilige omgeving te bieden waarin ze samen tijd kunnen doorbrengen, zelfs tijdens de laatste levensfase van het zieke kind. Hier staat familiegerichte zorg centraal, met ruimte voor ouders, broertjes, zusjes en andere familieleden om samen te zijn en waardig afscheid te nemen.

Elke vorm van logeeropvang is zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van het kind en zijn of haar familie, met de nadruk op het welzijn en comfort van het kind als hoogste prioriteit.

24-uurs kinderverpleegkundige zorg bieden wij aan op de volgende locatie(s):

Ongeldige invoer