Skip to main content

Voor zorgprofessionals

Door de integrale aanpak van CityKids bieden wij elk kind de mogelijkheid om zich onder ideale omstandigheden te ontwikkelen. 

Multidisciplinaire teams 
Bij CityKids bieden wij behandeling aan middels behandeldoelen en een uitgebreid dagprogramma met ontwikkelingsgerichte activiteiten waarbij kinderen en jongeren gestimuleerd worden in hun ontwikkeling. Wij werken vanuit multidisciplinaire teams bestaande uit kinderverpleegkundigen, pedagogen, ambulant begeleiders, woonbegeleiders, gedragswetenschappers en een GZ-psycholoog. Daarnaast werken we nauw samen met pre-logopedisten en kinderfysiotherapeuten in de regio. Op deze wijze kunnen wij een hoge kwaliteit van geïntegreerde en gecoördineerde zorg bieden.

CityKids is er voor het kind en de ouders
Door deze integrale aanpak creëren wij de optimale omstandigheden voor het kind om zich verder te ontwikkelen en hebben de ouders een eenduidig aanspreekpunt in de begeleiding van hun kind. Door het bieden van kwalitatief hoogstaande behandeling zien wij kinderen zichzelf aantoonbaar ontwikkelen en merken wij dat de ouders zich beter vinden in hun rol als mantelzorger. CityKids is in staat om houvast te bieden aan zowel ouders als kind. Dit bevordert de zelfredzaamheid van de ouders en komt daarmee de ontwikkeling van het kind ook buiten de behandelingstijd om ten goede.

Contact
Wanneer u als verwijzer/aanmelder wilt overleggen over een eventuele plaatsing van een kind bij CityKids, verzoeken wij u per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of per telefoon (010-4673105) contact op te nemen en te vragen naar de afdeling Indicatiebeheer.

Ongeldige invoer