De Uitvinders Den Haag

(Voorheen de Boylestraat Den Haag)

Op deze locatie bieden wij:

  • behandeling in het ontwikkelcentrum

Laura van Steekelenburg is teamcoördinator van CityKids De Uitvinders.

Laura van Steekelenburg

CityKids Boylestraat is een ontwikkelcentrum, gevestigd in de wijk Valkenboskwartier in Den Haag. Het is een oud schoolgebouw dat geheel gerenoveerd is tot ontwikkelcentrum. Zo zorgt CityKids dat dit pand opnieuw een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van kinderen. De vestiging is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. 

Bij de locatie kom je binnen in een ruime centrale hal met aan de rechterkant het ontwikkelcentrum zowel op de begane grond als op de 1e verdieping. Op de begane grond bevinden zich drie ruime groepen. De groepen zijn ingedeeld naar zorgbehoefte en leeftijd, met op de begane grond twee structuurgroepen en één school voorbereidende groep. Op de eerste verdieping is ruimte voor nog drie groepen.

Per groep wordt een passend dagprogramma gevolgd. De groepsruimtes zijn  ruimtelijk, rustig ingericht en geven de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. Inrichting en spelmateriaal zijn uitdagend en stimulerend, afgestemd op de behoeften en ontwikkelingsfase van de kinderen. Gedurende de dag bieden wij verschillende activiteiten aan.

Achter het pand ligt een afgesloten buitenspeelplaats waar ieder kind heerlijk kan spelen, bewegen en ontdekken. De buitenspeelplaats wordt kindvriendelijk ingericht met een speeltoren, een trampoline, fietsjes en divers ander (speel)materiaal, een picknickbank rondom de grote boom, een picknicktafel en ook het groen (diverse perkjes) zal niet vergeten worden.

Het ontwikkelcentrum van CityKids biedt dagbehandeling aan kinderen met:

  • een ontwikkelingsachterstand
  • een verstandelijke beperking
  • een (ernstige) ontwikkelingsstoornis
  • een stoornis in het autisme spectrum
  • bijkomende problematieken waardoor kinderen niet naar een regulier kinderdagverblijf of het reguliere onderwijs kunnen.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek eventueel vragen en mogelijkheden te bespreken.

Boylestraat 20 | 2563 EK Den Haag | 070-2171077 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
U heeft uw woonplaats niet ingevuld.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

© 2019 CityKids