De Lichtmast Den Haag 

(voorheen Jonckbloetp[lein Den Haag)

Op deze locatie bieden wij:

  • zorg in het verpleegkundig dagverblijf
  • behandeling in het ontwikkelcentrum

Teamcoördinator is Kelly van Tol

Kelly van Tol

CityKids De Lichtmast aan het Jonckbloetplein 61 is een Medische Kindzorg Instelling gevestigd in het Laakkwartier in Den Haag. De vestiging is zeer goed bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Achter het pand ligt een afgesloten tuin waar uw kind naar hartenlust kan spelen, bewegen en ontdekken.

CityKids heeft twee specialiteiten: het verpleegkundig kinderdagverblijf en het ontwikkelcentrum. Beiden bevinden zich in hetzelfde gebouw.

Bij de locatie De Lichtmast kom je binnen in een ruime centrale hal die ook regelmatig gebruikt wordt als binnenspeelplaats. 
De locatie heeft vier groepen, Zand, Golf, Boot, en Boei,ingedeeld naar zorgbehoefte en leeftijd. Per groep wordt zoveel mogelijk een leeftijdsgericht dagprogramma gevolgd. De groepsruimtes zijn gezellig huiselijk ingericht en geven de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel. Inrichting en spelmateriaal zijn uitdagend en stimulerend, afgestemd op de behoeften en ontwikkelingsfase van de kinderen. Gedurende de dag bieden wij activiteiten aan zoals knutselen, voorlezen, muziek, beweegspelletjes en pictogrammen en gebaren.

Het verpleegkundig kinderdagverblijf is er voor kinderen van 0 – 5 jaar met een chronische ziekte of een aangeboren afwijking die niet naar de reguliere kinderopvang kunnen, omdat zij specialistische zorg nodig hebben. Bij CityKids kunnen ook kinderen terecht die langdurig moeten herstellen na ziekte en die ziekenhuis vervangende zorg nodig hebben met medische apparatuur of medicatie.

Het ontwikkelcentrum van CityKids biedt dagbehandeling aan kinderen van 0 tot 12 jaar met:

  • een ontwikkelingsachterstand
  • een verstandelijke beperking
  • een (ernstige) ontwikkelingsstoornis
  • een stoornis in het autisme spectrum
  • bijkomende problematieken waardoor kinderen niet naar een regulier kinderdagverblijf of het reguliere onderwijs kunnen.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom om bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek eventueel vragen en mogelijkheden te bespreken.

Jonckbloetplein 61 | 2523 AV Den Haag | 070-4500987 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

© 2019 CityKids