Zuidland - Blessing

Op de locatie Blessing bieden wij:

  • zorg in het verpleegkundig kinderdagverblijf
  • behandeling in het ontwikkelcentrum

Teamcoördinator Kim Verheij 

Kim Verheij

De op een na jongste locatie van CityKids is gevestigd in het voormalige Hotel Blessing in Zuidland.

Dit voormalige hotel is door CityKids schitterend en functioneel verbouwd en geschikt gemaakt voor CityKids. Het was liefde op het eerste gezicht, CityKids en Hotel Blessing.

CityKids Blessing start met een capaciteit van zes groepen en kan uitgroeien, want er is genoeg ruimte. Gelegen aan het pittoreske plein van Zuidland heeft Blessing ook een mooie tuin waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.

Teamcoördinator Kim Verheij ondersteunt bij het opzetten van de locatie. Het is een startende vestiging en naar gelang de komst van de kinderen worden de groepen samengesteld. Het ligt in de lijn van verwachting dat gestart wordt met één intensieve zorggroep, één vroeghulp groep, één structuur groep en twee school voorbereidende groepen.

De kinderen die zorg ontvangen op de locatie CityKids Blessing kunnen somatische problematiek hebben, gediagnosticeerd zijn met een stoornis in het autistisch spectrum of vermoedens van een stoornis in het autistisch spectrum, een ontwikkelingsachterstand op één of meerdere gebieden of een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.

Binnen de vestiging wordt samengewerkt met externe therapeuten (ergotherapie, logopedie, fysiotherapie) en onze GZ-psycholoog om, in het belang van het kind, een overkoepelend zorgplan op te stellen. Er is ook een mogelijkheid voor thuisbegeleiding (PPG). Binnen de locatie wordt de methode ABA, Geef me de 5 en de methode Kleine Stapjes gebruikt om de kinderen positief te laten ontwikkelen.

Het stimuleren tot ontwikkeling van kinderen staat bij CityKids hoog in het vaandel. Naast de behandeling bij CityKids worden het kind en de ouder(s) / verzorger(s) begeleid bij het aanmeldingsproces voor logopedische en/of fysiologische behandeling en samen met de ouder(s) / verzorger(s) wordt gekeken naar eventuele doorstroommogelijkheden, zoals een aanmelding bij een vorm van onderwijs.

Nieuwsgierig geworden? U bent van harte welkom bij ons de sfeer te komen proeven en in een persoonlijk gesprek uw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

De vestiging is te bereiken via OV en er kan gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats in de buurt.

Ring 24 | 3214 AT Zuidland | 010-4673105 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
U heeft uw woonplaats niet ingevuld.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

© 2019 CityKids