Stageplaatsen

CityKids haalt graag gemotiveerde stagiaires in huis. Zij brengen recente theoretische kennis in en hebben een actuele kijk op het werk. Ook de assistentie die stagiaires bieden in de uitvoering is belangrijk. Iedere stagiair heeft een stagebegeleider die werkzaam is in hetzelfde functiegebied en die vanuit de praktijk kan zorgen voor een goede ondersteuning.

Naar wie zijn wij op zoek?
We zoeken stagiaires (MBO/HBO) die binding hebben met de doelgroep van CityKids. Je kunt goed plannen, stelt je flexibel op en je bent dienstverlenend. Je vindt het leuk om samen te werken met collega’s en andere stagiaires en je bent bereid van elkaar te leren. Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en je volgt een relevante opleiding (Social Work, Pedagogiek, Gespecialiseerd Pedagogisch medewerker, (Persoonlijk) Medewerker Gehandicaptenzorg, Verpleegkunde, Personeel & Arbeid, Officemanagement etc.)

Wat bieden wij?
Als stagiair bij CityKids kun je rekenen op een fijne stageplek in een groeiende organisatie. Je doet veel praktijkervaring op en je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verdiepen. Je ontvangt een passende stagevergoeding.

Interesse?
Stuur je cv inclusief motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Eén van de stagecoördinatoren neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.

U heeft geen keuze gemaakt
U heeft uw naam niet ingevuld
U heeft uw e-maildres niet ingevuld
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
© 2019 CityKids